Πετρωτά - Ζεόλιθος

Πετρωτά - Ζεόλιθος
Όταν μαζέψαμε τον ζεόλιθο για πρώτη φορά εκεί που ήταν απαγορευμένος είχαμε στο μυαλό μας έναν άλλον αγώνα ακόμα πιο σκληρό που δικαιώθηκε με ειρηνικό τρόπο ενάντια στην Αυτοκρατορία που δεν ήθελε να εγκαταλείψει το μονοπώλειό της πρέπει λοιπόν ν' αντιληφθείς κι εσύ ότι η πορεία μας έχει αρχίσει για να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας από τα προβλήματα που την καταπατούν εδώ και χρόνια γιατί δεν τόλμησε κανένας από εμάς να σκεφτεί το αδιανόητο.

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Πάνω από 30 εκπρόσωποι καινοτόμων εταιρειών στο 6ο πολυσυνέδριο καινοτομίας και ανάπτυξης

Περισσότεροι από 30 ειδικοί, εκπρόσωποι καινοτόμων εταιρειών και στελέχη επιχειρήσεων και τραπεζών θα συμμετάσχουν στο 6ο πολυσυνέδριο καινοτομίας και ανάπτυξης του ειδησεογραφικού ιστότοπου για την καινοτομία και την ανάπτυξη "Ka-business.gr", που θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη μεθαύριο Παρασκευή 6 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Ραλλιώ Λεπίδου, δημιουργό του ιστότοπου και διοργανώτρια της εκδήλωσης, στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει την επιχειρηματική δυναμική της περιοχής μέσα από επιτυχημένα παραδείγματα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, αλλά και να προβάλει χρηματοδοτικά εργαλεία, που βοηθούν στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων.

Στο συνέδριο θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Άρης Γιαννακίδης, ο στρατηγικός σύμβουλος κ. Νίκος Λυγερός, καθώς και ιδρυτές ή επικεφαλής καινοτόμων επιχειρήσεων, πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι ερευνητικών κέντρων και ερευνητές. Θα ακολουθήσουν βραβεύσεις καινοτόμων επιχειρήσεων για τη συμβολή τους στην καινοτομία και την ανάπτυξη (η επιλογή των οποίων έγινε από μεικτή επιτροπή τής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και του ka-business), ενώ καθ' όλη τη διάρκεια του συνεδρίου θα λειτουργεί στον χώρο κουμπαράς υπέρ ενίσχυσης του ορφανοτροφείου "Κιβωτός της Δόμνας Βιζβίζη".

Τέλος, στον εκθεσιακό χώρο θα παρουσιάζονται ερευνητικά επιτεύγματα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, που φέτος γιορτάζει τα 40 χρόνια λειτουργίας του.

makthes.gr