Πετρωτά - Ζεόλιθος

Πετρωτά - Ζεόλιθος
Όταν μαζέψαμε τον ζεόλιθο για πρώτη φορά εκεί που ήταν απαγορευμένος είχαμε στο μυαλό μας έναν άλλον αγώνα ακόμα πιο σκληρό που δικαιώθηκε με ειρηνικό τρόπο ενάντια στην Αυτοκρατορία που δεν ήθελε να εγκαταλείψει το μονοπώλειό της πρέπει λοιπόν ν' αντιληφθείς κι εσύ ότι η πορεία μας έχει αρχίσει για να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας από τα προβλήματα που την καταπατούν εδώ και χρόνια γιατί δεν τόλμησε κανένας από εμάς να σκεφτεί το αδιανόητο.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Σύνδεσμος Φίλων Καραθεοδωρή

Σύνδεσμος φίλων Καραθεοδωρή

Αγαπητοί φίλοι καλώς ήλθατε στη σελίδα μας. Έστω και αργά δημιουργήσαμε ένα δικτυακό τόπο αφιερωμένο στην δυσθεώρητου ύψους επιστημονική οντότητα του Κ. Καραθεοδωρή η οποία μεσουρανούσε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την ανθρωπότητα (1915-1945), αλλά εν μέσω των σπουδαιότερων επιστημόνων του 20ου αιώνα όπως D. Hilbert, A Einstein, Max Plank, Klein E. Smith κλπ, και στο πιο φημισμένο κέντρο ανά τον κόσμο της Μαθηματικής επιστήμης, που ήταν το Gottingen, με ένα ουρανομήκες συγγραφικό έργο, αντάξιο αυτού των αρχαίων Ελλήνων.
Η ιστοσελίδα αυτή αποτελεί την κύρια επικοινωνία του « συνδέσμου φίλων Καραθεοδωρή » που ιδρύεται με έδρα την Κομοτηνή.
Οι σκοποί και τα οράματα του συνδέσμου μεγάλα. Όσοι θέλουν να συστρατευτούν στην μεγάλη αυτή οικογένεια μπορούν να εγγραφούν και ηλεκτρονικά με e-mail : info@karatheodori.gr ή ταχυδρομικά στη Διεύθυνση: Πολυφήμου 1, 69100, Κομοτηνή. Άλλωστε τα μέλη έχουν μόνο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις, πέρα από το να συμβάλουν με όποιο τρόπο μπορούν στην ανάδειξη του Κ. Καραθεοδωρή.
Δεύτερον μέσο επικοινωνίας και ενημέρωσης των μελών αποτελεί η διμηνιαία εφημερίδα «Κ. Καραθεοδωρή» η οποία βρίσκεται στο 49ο τεύχος και η οποία ξεκινώντας από τα 100 τεύχη έφτασε 700 εξαιτίας της εντυπωσιακούς αποδοχής και της διάδοσής της από φίλο σε φίλο. Ευχόμαστε να τα χιλιάσει.
Η Σελίδα περιλαμβάνει πλούσιο υλικό γύρω από τον Καραθεοδωρή το οποίο θα εμπλουτίζεται διαρκώς με άρθρα, ανακοινώσεις κλπ.
Περιμένουμε την συμμετοχή σας τις ιδέες σας και όποιες παρατηρήσεις.
Φιλοδοξούμε ο σύνδεσμος μας να γίνει πανίσχυρος, πολύ μεγάλος και να συμβάλει στην ανάπτυξη του δέντρου της ανάδειξης του αξεπέραστου αυτού επιστήμονα. Ήδη στα 40 ιδρυτικά μέλη περιλαμβάνονται αξιόλογες προσωπικότητες από τον χώρο της επιστημονικής κοινότητας, της πολιτικής, των γραμμάτων και της τέχνης, ενώ οι εγγραφές των μελών προχωρούν με γοργούς ρυθμούς.
Φιλικά
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΙΠΟΡΔΕΖΗΣ


Ιστοσελίδα: http://www.karatheodori.gr/